Το καλάθι μου

0 Προϊόντα 0.00 EUR

50 Off Discount PNG

Το ντεμοντέ αξεσουάρ των γυαλιών ηλίου που θα δεις να φορούν όλοι από 'δω και πέρα

Όλα δείχνουν ότι μια τάση από το παρελθόν είναι ώριμη και έτοιμη να επιστρέψει αυτές τις μέρες. Όλα επιστρέφουν άλλωστε. Η μόδα κάνει κύκλους. Μπορεί να χρειαστούν χρόνια, αλλά τελικά, θα ανακαλύψουμε στη ντουλάπα μας κάτι που είχαμε καταχωνιάσει και ήρθε η ώρα να το επαναφέρουμε, με δόξα και τιμή.

 

Η τελευταία μανία θέλει την αναζωπύρωση της αλυσίδας στα γυαλιά ηλίου. Ναι, αυτή την αλυσίδα που κρέμεται αριστερά και δεξιά στους βραχίονες και μπορούμε να αφήνουμε τα γυαλιά στο στήθος σαν κολιέ. Σίγουρα μια εικόνα που έχουμε δει άπειρες φορές στο παρελθόν, στο στήθος της μαμάς και της θείας μας.

Τα κοσμήματα Looma έδωσαν επίσημα στις αλυσίδες γυαλιών ένα δροσερό στυλ και πάλι. "Δημιούργησα τη νέα γραμμή αλυσίδας γυαλιών ηλίου γιατί είδα την ανάγκη για το προϊόν, συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν η μόνη που έχει μια ειλικρινή προσήλωση στα αγαπημένα μου γυαλιά ηλίου και μια συνεχή συνήθεια να τα χάνω. Ήθελα να δημιουργήσω μια σειρά από ελάχιστες και κομψές αλυσίδες γυαλιών ηλίου που δε θα διέφεραν από ένα κόσμημα και που κάποιος θα τα φορούσε για πολλά χρόνια" λέει η σχεδιάστρια Kristina Steelman.

 

Δείτε μερικές online επιλογές:

H φοβερή μπλόγκερ του Man Repeller το φόρεσε πάντως.

 Δες το εδώ

 

Barbados Sunglass Chain Regular price$ 65

Δες το εδώ
Roxy Sowlaty x Looma St. Barts Sunglass Chain Regular price$ 75

Δες το εδώ

Capri Sunglass Chain Regular price$ 45

Δες το εδώ

Ipanema Sunglass Chain Regular price$ 40

 Δες το εδώ

Belize Sunglass Chain Regular price$ 60
Πηγή: womantoc.gr

Find us on Facebook

Find us on Facebook

Find us on Facebook

Eyewear Fashion

Τα πάντα για τη μυωπία

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 35 €