Το καλάθι μου

0 Προϊόντα 0.00 EUR

Όλα δείχνουν ότι μια τάση από το παρελθόν είναι ώριμη και έτοιμη να επιστρέψει αυτές τις μέρες. Όλα επιστρέφουν άλλωστε. Η μόδα κάνει κύκλους. Μπορεί να χρειαστούν χρόνια, αλλά τελικά, θα ανακαλύψουμε στη ντουλάπα μας κάτι που είχαμε καταχωνιάσει και ήρθε η ώρα να το επαναφέρουμε, με δόξα και τιμή.

Περισσότερα...

Στα χειμωνιάτικα αξεσουάρ είδαμε εντυπωσιακές και ίσως και κάποιες λίγο πιο περίεργες τάσεις, αλλά χωρίς τα γυαλιά ηλίου δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για το 2016 – 2017.

Ακόμη και τον Χειμώνα λοιπόν, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση μας, καθώς αλλάζουν όλο μας το στυλ και την εμφάνιση, κάνοντας την πιο κομψή και μυστηριώδης, ή σε άλλες περιπτώσεις, ανάλογα με τα trends της μόδας που θα επιλέξει ο καθένας, μπορεί το σύνολο να είναι πιο funky.

Οι κορυφαίες τάσεις λοιπόν στα γυαλιά για το Φθινόπωρο, αλλά φυσικά και τον Χειμώνα, αφορούν τόσο το μέγεθος και το στυλ των σκελετών, όσο και το χρώμα των φακών.

Ποια είναι όμως τα επικρατέστερα trends που θα συναντήσουμε φέτος;

Περισσότερα...

Αν έχεις υποτιμήσει τη «δύναμη» που έχει ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιών ηλίου, να αποθεώσει το look σου, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

Περισσότερα...

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης μας, κυρίως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Ποια είναι όμως τα trends για το 2015 που ξεχωρίζουν;

Οι προτάσεις που θα δούμε είναι αυτές που ξεχώρισαν, μιας και συμφώνησαν στις ίδιες ιδέες αρκετοί σχεδιαστές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκτός από τα πιο κλασικά κομμάτια, θα δούμε νέα σχέδια τα οποία έχουν επινοήσει ειδικά για φέτος, αλλά και πολλά έντονα χρώματα.

Περισσότερα...

Find us on Facebook

Find us on Facebook

Find us on Facebook

Eyewear Fashion

Τα πάντα για τη μυωπία

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 35 €