Το καλάθι μου

0 Προϊόντα 0.00 EUR

Πρόσφατα δημοσιεύτηκε στο Nature Communications ένα ενδιαφέρον άρθρο που παρουσίασε τα αποτελέσματα μιας γονιδιακής μελέτης (GWAS, Genome-Wide Association Study) η οποία συγκέντρωσε γενετικά δεδομένα από έναν πληθυσμό 300.486 ατόμων (ηλικίας 16 με 102 ετών) με ευρωπαϊκή καταγωγή από 57 επιμέρους μελέτες (στην οποία συμμετείχαν 181 ερευνητικά κέντρα).

Περισσότερα...

Οι άνθρωποι που φοράνε γυαλιά, όχι μόνο φαίνονται πιο διανοούμενοι στους τρίτους, αλλά είναι και πραγματικά πιο έξυπνοι, σύμφωνα με μια νέα διεθνή γενετική μελέτη, τη μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα.

Επιστήμονες -μεταξύ των οποίων Έλληνες από την Ελλάδα και τη διασπορά- ανέλυσαν γενετικά στοιχεία από 300.500 ανθρώπους και βρήκαν ότι, κατά μέσο όρο, όσοι είχαν μεγαλύτερη γενετική προδιάθεση να είναι έξυπνοι, είχαν επίσης σχεδόν 30% μεγαλύτερη πιθανότητα να διαθέτουν στο DNA τους γονίδια που απαιτούν να βάλει κανείς γυαλιά.

Περισσότερα...

Με το διαδίκτυο που κάνει τις online αγορές μας απίστευτα εύκολες αυτές τις μέρες, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ποια σχήματα και στυλ θα ταιριάζουν καλύτερα στην ατομική μας προτίμηση και εμφάνιση. 

Αν είστε πολύ ανυπόμονοι και πολύ ενθουσιασμένοι για την άφιξη των παραλαβών σας, θα θελήσετε να κάνετε την πιο μορφωμένη δυνατή επιλογή για τις online αγορές σας.

Αυτός ο εύκολος οδηγός θα απλοποιήσει τη διαδικασία επιλογής γυαλιών ηλίου που ταιριάζουν καλύτερα στο σχήμα του προσώπου σας. Θα είναι επίσης εξαιρετικά βολικό για όταν θέλετε να περιορίσετε γρήγορα τις επιλογές σας όταν ψωνίζετε στο κατάστημα.

                                                 

Περισσότερα...

Όλα δείχνουν ότι μια τάση από το παρελθόν είναι ώριμη και έτοιμη να επιστρέψει αυτές τις μέρες. Όλα επιστρέφουν άλλωστε. Η μόδα κάνει κύκλους. Μπορεί να χρειαστούν χρόνια, αλλά τελικά, θα ανακαλύψουμε στη ντουλάπα μας κάτι που είχαμε καταχωνιάσει και ήρθε η ώρα να το επαναφέρουμε, με δόξα και τιμή.

Περισσότερα...

Στα χειμωνιάτικα αξεσουάρ είδαμε εντυπωσιακές και ίσως και κάποιες λίγο πιο περίεργες τάσεις, αλλά χωρίς τα γυαλιά ηλίου δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για το 2016 – 2017.

Ακόμη και τον Χειμώνα λοιπόν, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση μας, καθώς αλλάζουν όλο μας το στυλ και την εμφάνιση, κάνοντας την πιο κομψή και μυστηριώδης, ή σε άλλες περιπτώσεις, ανάλογα με τα trends της μόδας που θα επιλέξει ο καθένας, μπορεί το σύνολο να είναι πιο funky.

Οι κορυφαίες τάσεις λοιπόν στα γυαλιά για το Φθινόπωρο, αλλά φυσικά και τον Χειμώνα, αφορούν τόσο το μέγεθος και το στυλ των σκελετών, όσο και το χρώμα των φακών.

Ποια είναι όμως τα επικρατέστερα trends που θα συναντήσουμε φέτος;

Περισσότερα...

Αν έχεις υποτιμήσει τη «δύναμη» που έχει ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιών ηλίου, να αποθεώσει το look σου, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

Περισσότερα...

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης μας, κυρίως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Ποια είναι όμως τα trends για το 2015 που ξεχωρίζουν;

Οι προτάσεις που θα δούμε είναι αυτές που ξεχώρισαν, μιας και συμφώνησαν στις ίδιες ιδέες αρκετοί σχεδιαστές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκτός από τα πιο κλασικά κομμάτια, θα δούμε νέα σχέδια τα οποία έχουν επινοήσει ειδικά για φέτος, αλλά και πολλά έντονα χρώματα.

Περισσότερα...

Find us on Facebook

Find us on Facebook

Find us on Facebook

Eyewear Fashion

Τα πάντα για τη μυωπία

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 35 €