Το καλάθι μου

0 Προϊόντα 0.00 EUR

Golden Ratio

Χειροποίητα γυαλιά ηλίου ελληνικής κατασκευής

Το GoldenRatio σημαίνει χρυσή τομή/αναλογια. Είναι μια νέα μάρκα γυαλιών ηλίου που εμπνεύστηκε ,σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με αγάπη στην Ελλάδα από ανθρώπους που τους αρέσει η αισθητική , η δημιουργία ,η ποιότητα και η φαντασία.Έμπνευσή μας είναι η χρυσή αναλογία . Η αναλογία αυτή είναι ένας αριθμός ,ένας αριθμός που το σύμβολο του είναι το ελληνικό γράμμα φ προς τιμή του μεγάλου αρχιτέκτονα Φειδία . Αυτός ο τόσο (άρρητος) αριθμός εμφανίζεται ξανά και ξανά στην φύση και μάλιστα είναι ο παράγοντας που καθορίζει την αρμονία και την ομορφιά στον κόσμο μας. Είναι έμμεσα εμφανίσιμη αναλογία η οποία μας ελκύει άλλοτε μέσω της όρασης και άλλοτε μέσω των αισθήσεων . Ευθύνεται για ότι καλαίσθητο βρίσκεται γύρω μας και μας επηρεάζει σε συνδιασμό με τα στοιχεία της φύσης . Μας προκαλεί αισθητικά μέσω της όρασης και σαν άνθρωποι την χρησιμοποιούμε για να εκφραστούμε μέσω της τέχνης και της μουσικής .

Η πρώτη σειρά γυαλιών ηλίου GoldenRatio ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015 σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών σε όλη την Ελλάδα με τα στοιχεία της φύσης ,τον έρωτα και τα διακριτικά της χρυσής αναλογίας .
Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στον άνθρωπο την καλύτερη αναλογία που μπορεί να βρεί σε ένα γυαλί ηλίου .


Τα υλικά κατασκευής αποτελούν βασικό παράγοντα στην συνολική παρουσίαση . Έχει επιλεχθεί 8mm celloluse acetate ανώτερης ποιότητας ύποαλλεργικη στον άνθρωπο η οποία μπορεί να πλαστεί εύκολα χωρίς να χρειάζεται ζέσταμα ο βραχίονας . Ο σχεδιασμός είναι κορυφαίος καθώς όλα τα μοντέλα είναι προσαρμοσμένα έτσι ώστε να κάθονται με αρμονία στο ανθρώπινο πρόσωπο . Οι σαρνίερες ( δεσίματα) που χρησιμοποιούνται είναι 5 σημείων και καρφωτές μέσα στο γυαλί . 

Οι φακοί που χρησιμοποιούνται είναι της DIVEL μια εταιρεία παγκοσμίως γνωστή για την ποιότητα των προιόντων της .

Copyright MAXXmarketing GmbH

Find us on Facebook

Find us on Facebook

Find us on Facebook

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 35 €